Plop Koek: vieze tiefes film. met je vuile kanker hoofd
Youri Dieker: Echt een super toffe coole vette super film! echt tof kerels
Boobema: zullen we vragen of hjhj ook recensent wil worden? ik ben behoorlijk geïnspireerd geraakt door zijn bijdrage!
Boobytrap: Dat bedoel ik maar
hjhj: ghdf dhgsdfguy eru hye8qt453276v suyghkdfyit7u5
POEPHOOFD: grapiig joh
Yahhrrrrm: Hey! Deze film is cool man. En dat mannetje moet ook irritant zijn, dat is het hele idee. De vallen die hij zet en het cartoongeweld zijn vermakelijk. Al minimaal 5 keer gezien en dat zal deze kerst nog wel eens gebeuren.
Boobema: Dat ventje is inderdaad zeer irritant, zo ongeveer heel de film door. Maar het goede is dat er sommige grappen inzitten die behoorlijk goed zijn. Dit zijn echter niet de "hoofdgrappen" uit de film, maar meer korte subtiele kleine grapjes. Bijv. Kevin loopt met twee grote boodschappentassen heel vrolijk fluitend naar huis toe. Scheuren opeens beide tassen en valt alles op de grond. Een shot van misschien 10 seconden, maar wel erg geinig.
Boobanne: dat jochie is zeker vervelend.. maar ach wat Boobema zegt: vroeger vond ik `m ook leuker dan nu. Toen kon ik er nog wel om lachen om die stunts. Nu kijk ik `m alleen omdat ik zin heb in een kerstsfeer te komen.. maar eigenlijk zou ik daarvoor A Christmas Carol moeten zien.
Boobers: Ja deze film verdient een 1. Dat kleine mannetje is zo gruwelijk irritant. Maar het is te lang geleden dat ik deze butfilm zag, dus kan er niet eerlijk over recenseren. En ik ga m niet nog een keer kijken want daar issie te verschrikkelijk voor.
Boobanne: Wow Boobema, je geeft home alone een 5! Hoog hoor! :D