Yahhrrrrm: hij las vandaag bij de post, dus dit weekend kijk ik hem! lijkt me wel geinig, op de hoes staat ruis met een machinegun, haha.
Boobytrap: Heb `m nooit gezien, herinner me wel dat hij uitkwam. Hij heeft maar één week in de bioscoop gedraaid, toen gaf zelfs Willem Ruis (of hoe heet hij ook alweer) toe dat het een rotfilm was. Ruis was indertijd een zeer populaire figuur, ook bij de vrouwtjes, dus het was vreemd dat de film zo flopte. Zou `m ook weleens een keer willen zien.
Boobema: Klinkt geinig! Ik heb er nooit van gehoord. Ben benieuwd naar je recensie.
Yahhrrrrm: deze movie besteld, gevonden op marktplaats:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Het_beest_(film)
lijkt me vrij geinig!
Boobema: Doodeind kwam ook in die tijd uit. Die is hier ook besproken. Dat was niet best.
Boobytrap: Ik heb Sl8tn8cht gezien, werd hier volop verspreid omdat er ook een Vlaming in meedoet. Gaat eigenlijk wel, niet slechter dan de meeste Amerikaanse slashers. Er was in dezelfde periode nog een Nederlandse horrorfilm, een soort Evil Dead, dat was dan weer helemaal niks.
Yahhrrrrm: en kapitein rob dan? ik zal deeltje 1 van die hostels wel eens kijken binnenkort. afhankelijk hiervan misschien ook deel 2.
Boobema: ga jij nou eerst maar een second opinion geven op hostel 1 en 2.
Yahhrrrrm: net even bij de cash converters 10 dvd`s voor een tientje gehaald. onder meer de nederlandse toppers sl8n8cht en kapitein rob, die er zo slecht uitziet dat ie wel eens grappig kan zijn. voor de rest een zooi horrorfilms, waaronder een dubbel dvd met hostel 1 & 2. kan ik zelf eens kijken hoe bagger dat is. mocht ik kapitein rob niet kunnen uitzitten, dan kan boobema hem mooi recenseren.
Boobytrap: Heb Calvaire wel gezien, weet niet goed wat ik er van moet vinden. Zeer bizar. Alzheimer heeft weer eens een prima Decleir, die man is goud waard. De executiescène in de auto (ik zal verder niet veel verraden) is alleen al de prijs van de aanschaf waard. Ik zal eens zien of de Indringer hier voor een habbekrats te krijgen is, echt een lekkere thriller, met zelfs invloeden van de spaghetti western (onvriendelijk Waals dorpje, Vlaamse indringer, gruwelijke geheimen, stoppelbaarden)
Yahhrrrrm: de zaak alzheimer heb ik ook op dvd. kan hem wel weer eens gaan kijken, zeker niet slecht. verder moet natuurlijk c`est arrivee pres de chez vous erop. calvaire is volgens mij ook redelij bekend (heb hem zelf niet gezien)
Boobytrap: Een goed idee, natuurlijk, maar eerst zal ik dan het aantal Belgische films fiks moeten opvoeren. Ik begin volgende week met Loft, een recente thriller die enorme massa`s naar de bioscoop lokte. Zal ook eens controleren wat er precies op staat. De Indringer en De zaak Alzheimer horen er in elk geval bij. Ook een paar films van de gebroeders Daerdenne.
Boobema: Mooi man!! Ik ben benieuwd wanneer Scherpschutter met een Belgie-special gaat komen!!
Yahhrrrrm: off screen toegevoegd
Yahhrrrrm: he, goed gedaan. een inspiratie voor meer specials
Boobema: Ik ben snel alles doorgelopen, dus heb soldaat van oranje waarschijnlijk over het hoofd gezien.
Boobytrap: Waarom staat Soldaat van Oranje er niet bij? Hij staat wel op de site. Ik heb zojuist een goedkope DVD van de film aangeschaft (3,99 in de supermarktketen Carrefour); voeg binnenkort een nieuwe review toe.
Boobema: spanks! gaat er ook nog een ikea-special komen?
Boobers: erg mooi gedaan! en je hebt een foto weten te uploaden die niet 10mb is, toe maar!
Boobema: Een nieuwe special. Toevoegen maar weer!!
Wat mij betreft hoeven al die korte films hier overigens niet bij komen te staan.