Yahhrrrrm: robogeisha (6,5) en samurai wolf the blind avenger (4,5) komen er binnen enkele dagen aan
Yahhrrrrm: in al mijn onwetendheid ken ik kobayashi alleen van the ususal suspects. kurasawa ken ik gelukkig dan wel, zo erg is het ook weer niet. fukasaku was ook een goede, maar meer van het cultwerk denk ik.
Boobytrap: Ik zal eens een Kobayashi doen, dat is toch dè klassieke grootmeester van het samuraigenre naast Kurosawa. Er staat er nog geen enkele van hem op, zo te zien.
Yahhrrrrm: japan gaat lekker! ik wil de andere 2 streetfighters ook nog doen. ik had ze al een paar keer gezien, maar nooit toegevoegd. sonny chiba verdient natuurlijk ook een special. zal ik even aanmaken.
Boobema: Cool! Ik heb hier ook nog een stapeltje met dat soort werk liggen.
Yahhrrrrm: Japanarama box gehaald met de films 2ldk (wat dat ook moge betekenen), Machine Girl en Chanbara Beauty. ook Tokyo Gore Police meegenomen.
Yahhrrrrm: Japanarama box gehaald met de films 2ldk (wat dat ook moge betekenen), Machine Girl en Chanbara Beauty. ook Tokyo Gore Police meegenomen.
Boobers: aangepast
Yahhrrrrm: ik denk dat we nu wel met enige zekerheid kunnen stellen dat een hoop plaatjes niet meer zullen verschijnen. maw, boobers: werk aan de winkel!
Boobema: alleen in japan......
Yahhrrrrm: check deze trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=KUg6v1DCJJ4
weer een japans meesterwerkje!
Yahhrrrrm: google afbeeldingen
Boobema: Waar heb je die vlaggetjes gescoord? Lijkt me goed als alle andere landen dezelfde soort vlaggen krijgen.
Yahhrrrrm: ik zal er nog wel een paar vergeten zijn
Boobema: Swing toegevoegd
Boobema: goed bezig!!
Yahhrrrrm: vrj geinig land om doorheen te browsen