Fabienne: Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hilarisch om je helemaal kapot te lachen. AANRADER!!!
Boobytrap: Ik zie dat anders. Hij pakt de dingen on-Nederlands aan, en dat heeft naar mijn mening goede scènes of sequenties opgeleverd (bijvoorbeeld sommige dingen in De Lift, Flodder, Amsterdamned, etc.), maar geen goede films. Amsterdamned heeft veel te veel klungelige en clichématige dingen om als film echt succesvol te zijn. Zelfs de grote achtervolgingsscène gaat op sommige punten mis als hij met erg doorzichtige voorbeelden van cross-cutting op de proppen komt, bijvoorbeeld Bert Haanstra met zijn orkestje op het water). Down heb ik gemist, zal het gebrek een inhalen. Zijn films blijven meestal wel `watchable`. Stapel is meestal goed bij hem.
Yahhrrrrm: Ik vond Down niet eens zo slecht. Maas verdient de credits dat hij dingen onNederlands aanpakt. Het heeft toch een paar aardige films opgeleverd.
Boobytrap: Inderdaad, een hopeloze film. Ik weet niet, ik vind geen van de films van Maas veel soeps, ze zijn te genieten op trash-niveau, maar dat is het wel. Flodder is beter dan de rest, maar ook niet echt bijzonder, een paar goede scènes, maar ook veel ongein, en een slot dat uit de bocht vliegt.
Boobema: done
Boobema: under construction